divendres, 26 de novembre del 2010

A mossèn Jordi Mas

Els nenes i nenes de 4t de l’Escola Puiggraciós volem donar conèixer la importància de la feina feta al Camerun per mossèn Jordi Mas, amb motiu de la seva mort.

Al llarg de 50 anys va treballar pels altres sense esperar res a canvi: construcció d’hospitals, dispensaris, centres d’acollida, centres cívics, escoles de formació professional, tallers per les dones, centenars de pous d’aigua...

Tot això ho va fer sense distingir races, ni religions, d’aquí que al Camerun és conegut per Baba Georges. Per això des d’aquí li volem dir:

Has estat un exemple a seguir d’ajuda solidària. Has obert un munt de felicitat al Camerun. Has ajudat a tirar endavant dones, homes i nens sempre amb il·lusió. Els teus alumnes seguiran la teva feina, no et preocupis. Gràcies a la teva ajuda les dones tiraran endavant el Camerun. Sempre has estat al costat de qui et necessitava. Ets un pare que has donat moltes coses noves i ho has fet amb molta alegria. Sempre tenies projectes i feina fer, no paraves mai. Has treballat com una formiga, de manera silenciosa. Tu sol has fet moltes coses, això ens ha ensenyat que nosaltres podem fer molt més pels altres. Gràcies per estar al costat de qui et necessitava. Gràcies per donar-nos l’exemple de com s’ha de ser feliç.

Nens i nenes de 4t de l’escola Puiggraciós
Publicat a El 9 Nou del Vallès Oriental (26/11/2010)