dilluns, 21 de juliol del 2008

Proposen que Jordi Mas sigui Fill Predilecte de la Garriga

Els dos principals grups de l’oposició a l’Ajuntament de la Garriga, CiU i ERC, presentaran una proposta al Ple que es farà aquest dimecres on demanen que s’iniciï l’expedient per declarar fill predilecte de la localitat mossèn Jordi Mas i Castells i que se li faci un acte públic de reconeixement i agraïment. Els dos partits consideren que Jordi Mas, que treballa de missioner al camerun des de l’any 1960, “ha esdevingut un referent per a molts garriguencs d’entrega i dedicació a la lluita contra la desigualtat i la pobresa en una de les zones més pobres i castigades de l’Àfrica”.

Jordi Mas ja va rebre l’any passat el primer Premi Consell Comarcal del Vallès Oriental de Cooperació Internacional per al Desenvolupament Humà.

La proposta s’ha de debatre en el ple, però, l’alcaldessa, Neus Bulbena (PSC), ja ha avançat que hi està totalment d’acord tot i que es declara sorpresa per la petició dels dos grups de l’oposició ja que en el darrer ple es va decidir que la comissió de participació havia de redactar un reglament que reguli la concessió d’aquestes distincions. “La idea és bona, però cal seguir tot el procés que vam acordar”, diu Bulbena.
Publicat a El 9 Nou del Vallès Oriental (21/6/2008)